preparatie service

Fossielen preparatie service

Wilt u uw fossielen laten prepareren door een expert? Dat kan bij fossielenzaak, Wij zijn gespecialiseerd in het prepareren van fossielen die op de Maasvlakte gevonden zijn. Onze fossielen preparatie service is van hoge kwaliteit voor de beste fossielen.

fossielen prepareren bij fossielenzaak. dat is mogelijk voor een goede prijs.

 

Er worden vaak fossielen op de Maasvlakte gevonden, Alleen hebben deze fossielen al jaren op de zeebodem gelegen waar ze zout hebben geabsorbeerd. Als de fossielen uit het water komen en opdrogen zetten de stukken zout die het fossiel zitten uit, Hierdoor brokkelt het fossiel in miljoenen stukken. Wij zijn een van de enige in Nederland die de fossielen die u verzamelt prepareren en wij zouden u graag willen helpen. Zo verkomen we dat er stukken wetenschap verloren gaan.

onderkaak fossiel uit de noordzee

Eerst worden de fossielen zorgvuldig bekeken en onderzocht. Eventueel kunnen we ook stukken determineren. Daarna worden ze goed behandeld. De fossielen worden ontzilt en daarna behandeld met een goed bewarende solutie. Dit zorgt ervoor dat het fossiel gestabiliseerd word.  Na de stabilisatie is er ook nog de keuze om een naamkaartje te laten maken met de benodigde informatie voor het specimen. dit is onder andere handig voor collectiebeheer.

Heeft u een fossiel gevonden of gekocht uit de Noordzee en wilt u die graag laten prepareren? Neem contact op en  laat het professioneel door ons doen. U kunt ons bereiken via:

mail: fossielenzaakpreparaties@gmail.com

Instagram: fossielenzaak.nl
 
 
 
 
 

wilt u uw fossielen laten prepareren door experts? wij kunnen dat! wij leggen op deze pagina uit hoe je fossielen moet prepareren en wat de beste opties zijn. prepareren van fossielen gevonden in de Noordzee kan lastig zijn en duurt meestal vrij lang. hierdoor kunnen sommige mensen snel ongeduldig worden. dit is meestal geen goed plan. hierdoor kun je het fossiel slopen en dat is meestal niet te herstellen. er zijn speciale vondsten kapot gegaan omdat deze niet genoeg aandacht hebben gehad.

.